Jeden škúľ na UNICAMP

22.10.2012 22:52

 

                                             

Škuľavý Boris kedysi počul, že Unicamp je fajn, alebo dokonca, že je super, tak sa rozhodol, že tam musí zavítať. A nevedel, že sa okamžite stane závislým. Čo je kruté, pretože Unicamp bohužiaľ skončil. Po troch rokoch. Tak mladý, vo svojom najväčšom rozkvete. Unicamp, milujeme ťa a spomíname v najlepšom. 

A je to za nami... Dlhé intenzívne očakávanie už od augusta, čekovanie každej novinky okolo, štyri hodiny strávené pred zrkadlom pred začiatkom a potom tá najlepšia konferencia, na akej sme kedy boli. 

Ale dosť sentimentality. Pre tých, čo na Unicampe neboli: prečo za ním všetci tak plačú a toľko ho na sociálnych sieťach ospevujú?

Unicamp je neformálna konferencia o marketingu, robená vo veľkom štýle, organizovaná so študentským elánom a kreativitou rokmi nevyčerpanou, ba rastúcou. Je to miesto (a čas), kde môžete stretnúť najväčšie osobnosti, či už z marketingového sveta alebo z jeho okolia a kde sa môžete dozvedieť, ako sa takýmito osobnosťami stali. Ale hlavne, je to miesto, kde zistíte, že aj tieto osobnosti sú len ľudia. Môže to znieť ako fráza ale aj klišé v sebe občas skrýva veľkú pravdu. Oni však nie sú len obyčajní ľudia, ale neuveriteľne zdieľne, prajné a inšpiratívne individuality a dajú vám to najdôležitejšie, čo vo svojej praxi budete potrebovať: „Yes, I can!“ feeling a tonu energie! Škuľavý Boris po konferencií sa cíti TAKTO schopný a úžasný. 


Ľudia, chodievajte na konferencie! Chodievajte na prednášky a počúvajte, rozprávajte sa, pite, zabávajte sa a spoznávajte! Stojí to za to a aj keby ste mali počúvať stále tie isté reči, stále rovnaké frázy a recepty na úspech, dá vám to veľa lebo nikto vám presne nepovie, ako byť dobrý v tom, čo robíte, každý má vlastnú cestu. Ale oni vám dajú vieru(priam istotu), že je možné byť dobrý a šťastný v práci a s prácou. A to je pocit, ktorý potrebujete, aby ste sa vedeli k veciam „dokopať“. 

Inšpirujte sa! Ste mladí, originálni, plní viery v samého seba. Nenechajte toto všetko zakapať. 

TOTO je Unicamp.

Jeden škúľ na UNICAMP

Neboli nájdené žiadne príspevky.

Pridať nový príspevok